Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

NEPROPÁSNĚTĚ: Víkend s Maxem Stromem nyní za zvýhodněnou cenu!

max5

Jak už jsme psali, v říjnu Prahu navštíví Max Strom – učitel jógy a autor čtivých a velmi obohacujících knih, které stojí za přečtení.  Právě teď je tady příležitost seznámit se s Maxem a zažít jeho učení bez toho aniž byste za ním dalece cestovali a sháněli často nedostupnou vstupenku.

Do Prahy přijíždí s oblíbenými a osvědčenými workshopy, které od Seattlu, přes Londýn, Berlín až po Bahrain sklízejí výjimečný úspěch a zaručeně vám nejen vytvoří úsměv na tváři, ale odlehčí od často vysokých nároků a složitostí, které si klademe a vnášíme do praxe.  Max ve svých seminářích předává mnohaleté zkušenosti jogína “zápaďáka”, umí přímě a jednoduše odrazit dobu ve které žijeme do jógové praxe a naopak, na lehkých příkladech vysvětluje krásu a velikost dechu a ukáže vám to, že když něco nejde nebo nemůžete, neznamená, že vás to činí špatnými. Setkání s Maxem stojí za to!

Aktuálně se nabízí skvělá nabídka celého víkendu za zvýhodněnou cenu 5.500 Kč (platí do 20.9.2017).max7

Přihlašovat se můžete na webu pořadatelů www.ommm.cz. Témata seminářů připomínáme ještě níže, spolu s časy a popisem. Neváhejte s přihlášením!

Přehled seminářů s Maxem Stromem

Vitální život, zdravá psychika, lepší spánek: zvládání stresu (Vital Life, Saner Life, Better Sleep: Stress Management)
Pátek večer 13. října 2017, 18.30 – 20.30 h

Seminář se zabývá neduhem moderní doby: stresem a nespavostí. Jsme na prahu epidemie poruchy spánku, která se šíří po celém světě. Tento workshop vám pomůže přehodnotit priority a nasměřuje k vyrovnanému bytí a klidnému spánku. Seminář začne přednáškou, která následně přejde do jemné jógové praxe uvolňujících pozic bezprostředně vyvolávající hlubokou relaxaci.

Otevírání hrudník a ramen: nový příval energie (Opening the Chest and Shoulders – a New State of Energy)
Sobota dopoledne 14. října 2017, 11.00 –  13.00 h

Dlouhého sezení a nadužívání počítače jsou často příčinou zamrzlých ramen, bolavých předloktí a poraněných zápěstí. Workshop se zaměří na hlubší práci se zmíněnými partiemi, osvojení si speciálních ásan otevírání hrudníku a ramen, které vyvolávají pocit uvolnění, přivádí mysl do klidu a tělo zásobí novým přívalem energie. Tento uzdravující workshop je vhodný pro všechny úrovně kromě absolutních začátečníků.

Některé dveře se otevřou pouze zevnitř: uzdravující síla transformační práce s dechem (Some Doors Only Open from the Inside: The Healing Power of Transformational Breath Work)
Sobota odpoledne 14. října 2017. 15.00 – 17.00 h

Hlas naší intuice a moudrosti je obvykle zahalený hlukem v naší mysli. Tento šum je často zapříčiněn chaotickými emocemi spojenými se stresem, depresí, posttraumatickými stresovými poruchami nebo úzkostmi. Soustředěná dechová cvičení v nás mohou probudit vyšší podstatu, hlas intuice, moudrosti a svědomí. Cvičení, které si během workshopu osvojíte, vás mohou zavést do nových oblastí a dlouhodobě inspirovat. Max předává toto učení po celém světě napříč různými náboženstvími i národy.

max2
Inner Axis: základy (CELODENNÍ WORKSHOP)
Neděle 13. října 2017, 10.00 – 17.00 h (během pauza na oběd)

Nedělní celodenní workshop bude dnem plným objevování základních elementů jógové praxe, pro kterou je Max tolik celosvětově uznáván. Je určen pro učitele jógy a studenty všech úrovní. Maxovo učení se zaměřuje především na jógový pohyb úzce propojený s dechem a vědomou pozorností a nabízí různé modifikace tak, aby jednotlivé sekvence zvládli všichni bez ohledu na věk, schopnosti a životní fázi. Ráno začne krátkou přednáškou a seznámením s klíčovými pohyby a pozicemi, které následně přejdou do plné procvičení systému Inner Axis. Odpoledne se Max hlouběji zaměří na:
Základní způsoby dýchání (The Essential Breathing Patterns)
První kroky na cestě k emoční vyrovnanosti (The Beginning of Emotional Healing)
Meditace v pohybu (Dynamic Meditation)
Moudrost přesahující cvičení (Wisdom Beyond the Mat)max1

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

12.09.2017 - 15:05

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám