Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Letní jógové pobyty v Resortu Svatá Kateřina s lektorkou Zuzkou Klingrovou

Resort Svatá Kateřina

Resort svatá Kateřina pro vás během letních měsíců připravil řadu obohacujících jógových pobytů, kterými vás provede Zuzka Klingrová. V tomto článku vám je přehledně představíme.

Tradičně si můžete během dvou prázdninových termínů užít 10 dní jógy a wellness procedur Dny plné jógy. Pobyt v čisté přírodě vám dodá energii a dokonale vám zklidní mysl. Oba termíny: 3. -12. července a 7.-16. srpna, mají omezenou kapacitu. Při rezervaci do 31. května můžete uplatnit slevu 20 %.

Resort rozšiřuje svou nabídku o nový pobytový balíček Dny jógy a meditace v tichu – Silent Yoga Retreat 3.-12. července., 7.-16. srpna si můžete vybírat z 5denních nebo 10denních pobytů. Startovací sleva je 2 500 Kč na 10denní program a 1 000 Kč na 5denní program.Objevte kouzlo ticha, nemluvte. Ponořte se do meditací, jógy a nechte působit sílu přírody na vaše tělo, ducha i mysl. Naslouchejte sami sobě a ucítíte povznášející pocit lehkosti a vnitřní síly.

Během prázdnin vás čekají další jedinečné víkendové pobyty Immersion jógy.

Blue Moon jóga víkend 31. 7. – 2. 8. bude věnován jogínským technikám pro očistu těla, ducha i mysli, kdy prožijete půlnoční meditaci při svitu modrého měsíce.  Během Full moon jóga víkendu 28. – 30. 8. společně objevíte pocit plynutí energie ve vašem těle při praktikování pozdravu měsíci. Vydáte se při svitu luny na cestu poznání vašeho pravého já.

Resort Svatá Kateřina mandala

Měsíc hraje důležitou roli v našem životě a intenzivně působí na pohyb vody v těle. Podle tantrických tradic je spojený s energií druhé čakry, která ovlivňuje nejen tok vody, krve a lymfy, ale také naše emoce, kreativitu, smyslnost a vášeň. Úplněk je obdobím pro očistu, vnímání vnitřních pocitů a sebepoznávání. V tomto roce máme jedinečnou příležitost praktikovat jógu a meditaci během Blue moon, kdy jednou za dva až tři roky máme možnost zažít třináctý úplněk v roce. Tím, že se jedná o ojedinělý úkaz, je síla tohoto úplňku intenzivnější.

Pokud chcete prožít jedinečný zážitek a přivítat podzimní rovnodennost pozdravy slunce uprostřed nádherné přírody, nenechte si ujít o víkendu 18. – 20. září Jóga maraton. Vyzkoušíte nové i oblíbené druhy jógy, ochutnáte ájurvédskou a indickou kuchyni. Dozvíte se více o stravě podle principu Jin & Jang, regresní terapii, Bachových esencích a bio kosmetice. Zazpíváte si mantry, budete meditovat nebo objevovat kouzlo zrcadlení sebe sama skrze koně. Užijete si zkrátka báječný víkend plný jedinečných spirituálních zážitků.

/
Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

22.05.2015 - 13:46

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám