Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kurzy vaření indické vegetariánské kuchyně

Zdravá strava je nedílnou součástí a vhodným doplňkem každého cvičení, či sportu. Pro zesílení účinků jógy a docílení vnitřní harmonie, je vhodná vyvážená strava, která nezatěžuje tělo a jednotlivé orgány a která uvádí celý organismus do rovnováhy. Jednou z možností jak se stravovat tak, aby tělo fungovalo je zaměřit se na kuchyň, která má v tomto oboru praxi více než několik tisíciletí.

Za použití vybraných surovin a koření je možné připravit lahodné jídlo, které potěší nejen oko, ale i čichové a chuťové orgány. Takové jídlo naše tělo dobře a kvalitně tráví, tudíž se následně netvoří toxíny, které by jej zanášely a uváděly do disfunkce jednotlivé orgány. Pokud se tématu stravování člověk věnuje nezaujatým pohledem, může se dostat do fáze, kdy připravované jídlo bude zároveň lékem.

Indická kuchyně s prvky ajurvédy tak může být řešením nejen pro Vás, ale i pro každého, komu záleží na dosažení kýženého stavu rovnováhy a harmonie.

Mnoho i více z výše popsaného probíráme na kurzech vaření indické vegetariánské kuchyně. Termíny a více informací o kurzech vaření naleznete na našich stránkách zde: http://vegetarianskekurzy.cz/. Nebo na našem facebooku

/

Profil lektora kurzů Ondry:
– Povoláním kuchař, lektor.
– S manželkou založil a vedl více jak pět let vegetariánskou jídelnu. Denně tak nasytil stovky strávníků, mj. i početné skupinky Indů, kteří si tuto jídelnu při pracovních stážích u nás oblíbili.
– Se svou kuchyní navštěvují festivaly, oslavy, akce a svatby.
– Dva roky vařil spolu s indickým kuchařem.
– Studoval ajurvédu, navštívil Indii.
– Nyní vede kurzy vaření vegetariásnké kuchyně zaměřené na indickou, ale i na světovou, či evropskou kuchyni.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

06.04.2018 - 09:53

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám