Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Kurz Instruktor jógyKurzy jógy

02.03. - 06.07.2019

Akreditovaný kurz Instruktor jógy (Vzdělávací program Instruktor jógy) zahrnuje 200 hodin a trvá 4 měsíců.

Vzdělávací program Instruktor jógy je rekvalifikační.

Termín nejbližšího kurzu: 2. březen 2019

Místo teoretické a praktické výuky: Praha 1

Info: yoga.yfe@gmail.com

Obsah kurzu Instruktor jógy

Kurz Instruktor jógy zahrnuje všeobecné předměty (obecná část) a úzce specializované předměty a přednášky o filozofii jógy, psychologii jógy, metodice výuky jógy, teorii jógy a praxi jógy. Program výuky pro instruktory jógy (Vzdělávací program Instruktor jógy) probíhá v souladu s mezinárodními standardy. Program realizuje International Yoga Academy.

Kurz Instruktor jógy je akreditován příslušným ministerstvem (rozhodnutí č. 070/2018-50). Po absolvování vzdělávacího programu International Yoga Academy, student obdrží Certifikát o absolvování kurzu jógy 200 hodin. Kromě certifikátu v češtině, můžete získat certifikát v cizím jazyce (cizojazyčné certifikáty jsou za příplatek). 

Cena zahrnuje: školné (teoretická a praktická výuka), studijní materiály (video- a textové materiály, literatura) a Osvědčení (certifikát).

Akademický přístup józe se opírá o původní spisy velkých autorit: Jóga sútra od Patanjdaliho, Upanišady, Hatha jóga Pradípiká, Gheranda Samhita, kteří pohlížejí na jógu jako na disciplínu vlastního rozvoje. Bereme v úvahu a rozvíjíme různorodost, a proto máme studenty různých ras, náboženství a stáří. Teorie jógy a praxe jógy se studují podrobně od samého počátku, takže předchozí znalosti nejsou nutné. Studenti se učí, jak dát obsah svému životu, jak ho obohatit. Učí se o konceptu Jivamukti, jak integrovat svobodu a osvobodit se od všech vázanosti a přiblížit se konceptu: „Žij v lásce a čiň dobré skutky”.

Pro další informace nás, prosím, kontaktujte prostřednictvím e-mailu yoga.yfe@gmail.com nebo na telefonní číslo  773 691 858.

https://yoga-federation.eu/cz/kurz-jogy/

Připojte se!

Organizátory: Evropská federace jógy & Mezinárodní akademie jógy

Další informace

22 300 
Zpět na vyhledávání


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám