Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jóga na cestě, jóga na cestách, jóga jako cesta

Víkend je skvělý čas, který můžete věnovat sobě. Víkend je skvělý čas, který můžete věnovat józe! Někdy si dokonce takový víkend můžete i prodloužit. A přibalit si hůlky na nordic walking.

Doopravdy pestrý víkend

Chvíli uvnitř na jógamatce, chvíli venku na výšlapu, chvíli… v zahradě na jógamatce? Prodloužený víkend v Klášteře Broumov možná nabídne všechny tyhle aktivity. „Hatha jóga je pro mě úplný základ, je to styl jógy, který se hodí pro každého a každému může pomoct ke zdraví a vyladění,“ popisuje nadšeně lektorka jógy Jana Smažíková. „Jin jóga některým lidem připadá hrozně usínací, ale mně naopak skvělá: žádné švihání, zatínání svalů a silný tah, ale jemná práce s hlubokými strukturami těla, gravitací a flexibilitou. Hodí se i na brzké ranní cvičení, kam ji v Broumově zařazujeme,“ doplňuje. Jóga je tedy hlavní program ‒ ale co kromě ní?

Dynamický trénink ve skalách

Přes den ale krev trochu rozproudíme. „Nordic walking vznikl ve Finsku a rozšířil se dál do Evropy jakožto aktivita snadno modifikovatelná pro různou úroveň výkonnosti,“ přibližuje dále organizátorka. Zvlněná krajina kolem Broumova výletům nahrává, každý si může zvolit, do jak vysokých kopců se chce vydrápat. Začátkem října bývá krásné počasí i pro případné fotografy-amatéry.

CK Yogacentrum

Cestovní kancelář Yogacentrum existuje od roku 2015 a pořádá zájezdy do dalekých krajů i po České republice. Vždycky s pořádnou dávkou jógy a milým doprovodem. Vyzkoušejte jeden Broumov a příště můžete být třeba na pobřeží Tichého oceánu! Moc se těšíme na vás i vaše blízké a kamarády.

V Broumově na viděnou!

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

26.09.2018 - 11:16

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám