Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Festival Pozice raka – tématické semináře

srdcem-pro-baru11. listopadu v rámci Festivalu Pozice raka můžete přijít na sérii přednášek a kromě jógové praxe si tak rozšířit povědomí o ajurvédě, tradiční čínské medicíně a nebo jak zvládat nelehké životní chvíle. Festival, který je součástí veřejné sbírky a projektu Srdcem pro Báru, která onemocněla rakovinou. Vybrané peníze jsou příspěvkem Báře Haráčové, která je aktuálně potřebuje v boji s rakovinou prsu a která se rozhodla pomoci i dalším lidem a sdílí tak svou zkušenost a co pomáhá jí.  Přednášky a celé povědomí o nemoci mohou přinést cenné poznatky nejen těm co se s nemocí potkají přímo, ale i blízkým a všem, kteří se chtějí zapojit. 

Bára na festival pozvala kamaráda psychiatra, který pohovoří o tom, jak se nejen my, pacienti, ale také rodina a přátelé, můžeme vyrovnat s náročnou situací, dále paní terapeutku čínské medicíny, která pohovoří o pozitivních účincích akupunktury a čínských hub a bylinek při chemoterapii, studentka Áurvédy, starověké indické medicíny, pohovoří o tom, jak si udržet rovnováhu mysli a těla, tedy jak udržet tělo ve stavu nepříznivém pro vznik jakékoli nemoci.

Budeme rádi, pokud se k projektu připojíte. Bára plánuje v budoucích letech to samé poskytnout jedincům v podobné životní situaci, protože: “Radost, kterou způsobíme druhému, má podivuhodnou vlastnost: odrazem se neoslabuje, ale vrací se k nám košatější a zářivější.” 🙂

Program přednášek:

9:15 – 10:15 Jana Outratová, terapeutka tradiční čínské medicíny (Akupunktura a houby k chemoterapii). Rezervace zde.

Web

 

10:30 -12 Terezka Lindauerová (Áyurvéda – rovnováha mysli a těla). Rezervace zde.

Web

13:00 – 14:00 MUDr. Michal Raszka (závažné onemocnění a psychika aneb co se to se mnou děje?). Rezervace zde.

Web

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

06.11.2017 - 12:28

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám