Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Ájurvéda jóga detox

IMG_5275

V Resortu Svatá Kateřina si od dubna do června můžete ve vypsaných termínech užít tento 8-denní pobyt bez příplatku za jednolůžkový pokoj. Speciální, ájurvédsko – jogínský detoxikační program Ájurvéda jóga detox byl pečlivě sestaven pro očistu vašeho těla, ducha i mysli.

Program zahrnuje individuální konzultace s jógovým a ájurvédským terapeutem, specifické ájurvédské terapie, jógu, meditace a speciální ájurvédskou očistnou stravu. Během pobytu očistíte vaše tělo, odstraníte následky stresu a posílíte vaše zdraví. Po jogínských a ájurvédských očistných technikách a po pitím zeleninových šťáv a bylinných detoxikační čajů se budete cítit lehčí, plní síly a energie a znovu naleznete vnitřní harmonii.

IMG_1185

Cena tohoto programu zahrnuje:

ubytování na 7 nocí, speciální ájurvédskou detoxikační stravu s plnou penzí, očistný pitný režim (vodu k jídlu, ráno před lekcí vodu s citronem a kousky zázvoru, 1x denně Detox čaj a Wheetgrass juice), vstupní měření s ájurvedským terapeutem, vstupní konzultaci s jógovým terapeutem a ájurvédským terapeutem (doporučení pro domácí praxe).

8 cvičebních lekcí, Jala Neti – očistu nosu a dutin, Kunjal Kriya – Vamana dhautí – očistu slanou vodou, Trataka – psychosomatická očista zraku, 3 hodinové lekce jógy, 3x pranajamu, 2x jóga nidra, ájurvédskou masáž Abhyanga 55 min., ájurvédskou masáž Talia Vimardana 85 min., ájurvédskou masáž Shirodhara 55 min., ájurvédskou masáž Pada Abhyanga 25 min., áromaterapeutickou detoxikační masáž 85 min., solný tělový peeling 40 + 5 min., himalájskou drenážní masáž obličeje 25 + 5 min., klasickou masáž 55 + 5 min.

Volné vstupy do wellness & spa (sauny, páry, vířivka a relaxační místnosti) a do posilovny a transfer z parkoviště resortu Počátkách do resortu a zpět.

Zuzka Klingrova

Garantem programu je jógový terapeut Zuzka Klingrová a tým ájurvédských terapeutů Resortu Svatá Kateřina.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

21.04.2016 - 15:48

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám