Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Ne, nezbláznila jsem se. Energie Kálí vše mění

Jak funguje energizátor, pro který jsem se rozhodla a umístila jej jako nedílnou součást mého těla… Navždy, navždy, navždy…

 

Pomáhá či ne? Zde je má odpověď.

 

„Dostala jsem více, než jsem čekala.“ Vše se mění, každé ráno je jiné a můj příběh je příběh deště, který stejně jako paprsky slunečního svitu má své právo na život v koloběhu vesmírných toků.

 

Možná to byla letargie – dívání se k zemi a trvala již dlouho. Najednou vše rozevřelo křídla, okna i dveře se otevřely dokořán a vpustily informace a energii změny rychleji, než jsem pomyslela.

 

Již v okamžiku rituálního zaslíbení Bohyni Kálí, již v okamžiku prvních tahů tetovací jehly na mou kůži se tam vzadu, tam někde daleko vzadu začaly přeskupovat atomy a energetické zdroje mého osudu, aby pak prostoupily mé tělo i mysl zcela jinou energií než doposud. Energií Kálí. Bohyně, jež je také vnímána jako stvořitelka světů, které povstanou z popela očisťujícího ohně Božského vědomí.

 

Do tohoto ohně jsem se ponořila, abych povstala v novém a jiné světě… Tento oheň teď plane na mé ruce a září v mém srdci jako Boží světlo.

 

Hoří pomalu, ale jistě a spaluje všechny strachy, kterými jsem byla doposud obklopena.

 

Z čeho pramenil onen strach?

Strach, ze ztráty jistot – to je to, oč tu běží! Co jsou naše jistoty v materiálním světě. Pohodlí nám zaplavilo mysl a vystavilo nás zbabělosti před výzvou něco změnit. Žít v jednoduchosti, nevyčerpávat, neničit, neopíjet se, nezabíjet, neukájet své smysly hloupostmi, neubližovat na všech úrovních, nebýt nevěrní. Sami sobě říkat pravdu do duše a hlavně: podle pravdy žít!!!

 

Změna

Už  to slovo má v sobě naději a energie tohoto slova, stejně jako přijetí jantry, přináší něco nového.

 

Jsme otroky naší mysli a zvyků společnosti, kterou jsme obklopeni nebo kterou se obklopujeme. Obklopujeme dobrovolně?

 

Naše štěstí se rozplývá v plnění společenských konvencí a vytváříme tak další a další iluze, další a další nesvobody a pokrytectví, další a další intriky vznikají a sahají po nás svými chapadly.

 

A přitom řešení je tak jednoduché a přímé – změna beze strachu, jít a udělat to, co nás osvobodí, co nám dá možnost prohlédnout ty všechny lži, změnit tok energie tím správným směrem, změnit sebe i svůj život. Teď. Proč čekat? Na co čekat? TEĎ a ne někdy.

 

Jakou změnu mi Bohyně Kálí přinesla? A je to opravdu změna k lepšímu?

Jantra Kálí mi otevřela oči a dala sílu utéct ze zaběhnutých vzorců, které nebyly funkční. Dala mi možnost znovu pocítit, co je to těšit se na tolik věcí spojených sobecky se mnou a mým srdcem. Dala mi svobodu.

 

Nekonečná volnost je volnost v našich srdcích spojená hluboko s láskou. S bezmeznou láskou, která při spojení dvou duší v celek, zazáří a nabývá na nekonečném rozměru, který nezná pojem strach, bolest, ego, ublížení.

 

Svou silou má možnost naopak čistit vše jen svou přítomností. To je dharma nás všech, to je láska.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

18.09.2010 - 13:00

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám